Terapi – en vej til bedre livskvalitet

Posted by on december 31, 2014 in Psykoterapi | 0 comments

Flere og flere vælger psykoterapi som hjælp til at komme videre i livet, og få det bedste ud af det.

Psykoterapi, kropterapi m.m. er en god mulighed til at lære dig selv bedre at kende og blive mere bevidst om dine stærke og svage sider. Det kan vise dig dine ubevidste livsmønstre i både positiv og negativ retning. Det kan hjælpe dig til at forstå dine reaktioner og handlinger i forhold til dine relationer i familien og i arbejdssammenhænge.

Psykoterapi kan være hjælpsomt i forhold til kærlighedens veje og vildveje, og kan lære dig noget om, hvad kærlighed er og ikke er. Det kan give dig en bedre oplevelse af, hvordan du håndterer egne behov og følelser, og hvordan du forstår og reagerer på andres behov og følelser. Det lærer dig også at respektere egne og andres grænser og integritet.

Terapi er nyttig, når sorg og krise banker på, og livet gør ondt. Det kan være nødvendigt, når du har været udsat for chok og traumer for at komme ud af den fastlåste energi, der hæmmer livets naturlige flow og udvikling.

Det er også godt, hvis det drejer sig om barndomstraumer, der stadig fylder i det daglige liv, og som forhindrer dig i at leve et godt og værdigt liv. Det kan altid blive bedre, hvis du ønsker det. Det kræver at du ser på det og får hjælp til at tage ansvar og styring i eget liv. Terapi er også en god mulighed for selvudvikling og vækst, hvilket naturligt følger med ved et terapeutisk forløb. Det er for alle, der ønsker et bedre liv og personlig udvikling.

Psykoterapi og undervisning i sammenhængen mellem tanker, følelser og krop burde være en mulighed og ret for alle børn, unge og voksne som forebyggelse af mistrivsel, sygdom og angst for at leve og være den du er. Netop det at behandle og forebygge spiseforstyrrelser, misbrug af alkohol, sex, stoffer, porno, spil og alle andre former for misbrug og overgreb på mennesker er meget vigtigt at hjælpe med gennem psykoterapi. Det er vigtigt jo før jo bedre, fordi alle former for misbrug og overgreb ødelægger et menneskets liv med livslange senfølger.

Terapi hjælper rigtig godt på alle former for angst, stress, depression, eksistentielle kriser og traumer, når livet er svært og kærligheden gør ondt. Endelig kan terapi være en hjælp til at finde hjem i dig selv og opleve glæden og kærligheden i sig selv. Det giver overskud og mod til livet sammen med andre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *